Overnatting på gården eller nede ved elva

Elvehytta

Vi tilbyr overnatting enten nede i Elvehytta –  som ligger like ved Stjørdalselvas bredd , eller inne på tunet – i kårstua fra 1916.

Hytta ved elva har plass til tre personer , men leies ikke ut for mindre enn to netter . Den er enkelt utstyrt m/ innlagt kaldt & varmt vann . Den er basert på selvhushold , med komfyr og kjøleskap . Litt borte i olderskogen står utedoet som hører til hytta . Til tross for enkel standard – men med oppredde senger – er det likevel et deilig sted å overnatte. Den ligger helt nede ved en barnevennlig steinstrand og under trekroner med et fantastisk fugleliv . Mulighet for oppstilling av campingvogn/bobil mot avgift . Utsikt mot sør til åkrene som hører til gården , og mot nord til Stjørdalselva .

Priser fra 600,- pr. person/natt .

 

Inngangen til kårstua
Kårstua leies ut til overnatting .

Kårstua oppe ved gården har plass til åtte/ni personer, litt avhengig av om man reiser i en gruppe eller ikke . Det er også mulig å føye til enda et par sengeplasser , om man reiser i en stor gruppe . Hele 1.etg. ( og litt av 2. etg ) leies bort , og inneholder et stort soverom m/ dobbeltseng , et mindre rom m/ to senger og en stue m/ to senger . Leiligheten har baderom og kjøkken . Utleie er basert på selvhushold , og i kjøkkenet finnes både kjøleskap, komfyr og en mindre oppvaskmaskin . Mulighet til oppstilling av campingvogn/bobil mot avgift .

Priser fra 700,- pr. person/ natt . Leies ikke ut til mindre grupper enn fire personer .